Metriske konverteringsdiagrammer og kalkulatorer for metriske omregninger

Bruk søkeboksen for å finne de nødvendige metriske konverteringer

Mobiltelefon konverterings app Metrisk konverteringstabell Temperatur Vekt Lengde Område Volume Hastighet Tid Valuta

Det metriske systemet oppstod i Frankrike i 1799 etter den franske revolusjonen selv om desimal enheter hadde blitt brukt i mange andre land og kulturer tidligere. Selv om det har vært mange forskjellige målinger og definisjonene av enhetene har blitt revidert, er det offisielle systemet for måling i de fleste land den moderne formen for det metriske systemet som er kjent som "International System of Units".

Siden andre målesystemer er fortsatt i bruk rundt om i verden, som for eksempel i USA og i Storbritannia, tar denne siden sikte på å hjelpe folk omregne måleenheter med Metrisk konverter og Metrisk konverteringstabellog for å bedre forstå alternative målinger som de ikke er kjent med. Måleenhetene er kategorisert i typer (for eksempel Temperatur konvertering temperatur konvertering, Vekt konvertering og så videre ) sett på høyre side som deretter fører til en rekke metriske konverteringskalkulatorer.

Hvis du har et forslag til nye enheter som kan legges til eller forslag til hvordan vi kan forbedre denne nettsiden, vennligst kontakte oss via e-post .

xxfseo.com